Close

10 februára, 2023

Komentáre a komunikácia

Milí turisti. Chcem Vás upozorniť na možnosť pridávania komentárov k jednotlivým článkom. Vyzývam Vás, aby ste túto možnosť využívali. Je to tiež určitý spôsob komunikácie. Totiž, ak sa chystáme na nejakú túru alebo akciu, obraciate sa na mňa s otázkami typu: „A kto ide? Ako sa pôjde?“. Ja Vám často neviem na to odpovedať. Musím obvolávať potenciálnych záujemcov a takto to zistiť. Až potom som Vám schopný dať info.

Pôvodne mal na účel internej komunikácie medzi nami slúžiť Facebook a naša skupina KST Breznovica Letanovce na ňom. Nakoľko máme dosť turistov, ktorí nie sú fanúšikmi Facebooku, tak som aj tak musel mnohým vyvolávať.

Myslím, že internet využívať a webové stránky vo všeobecnosti vie navštíviť už každý z Vás. To najmenej čo môžete urobiť, je navštívíť náš web https://www.kst-letanovce.maweb.eu , prekliknúť sa na daný článok a pod neho v kometároch vyjadriť svoj záujem zúčastniť sa túry/výjazdu, či pridať prípadné otázky. Pri zdávaní komentára je nutné vyplniť 3 textové polia a to:

  • samotný text komentára
  • meno
  • e-mailovú adresuadresa sa však v príspevku NEZOBRAZUJE a nie je nikde zverejnená!!! Je zaslaná len administrátorovi webu (mne) pre účely administácie!!!

Ak ich vyplníte, tak komentár budete môcť pridať na web a bude hneď viditeľný. Zároveň máte možnosť zaškrtnúť políčko „Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce komentáre.“ Ak zaškrtnete toto políčko, tak v budúcnosti vo vašom webovom prehliadači budú textové polia „Meno“ a „E-mail“ už dopredu vyplnené Vašimi údajmi. Pri ďalšom pridávaní komentára by tak malo stačiť vyplniť text komentára a stlačiť tlačidlo „Pridať komentár“.

Na záver Vás opäť chcem povzbudiť k tomu, aby ste využívali práve túto formu komunikácie. Komentáre neskôr budem mazať, keď už nebude aktuálna ich platnosť a nebude mať význam ich tam nechávať.

Ďakujem za porozumenie.

administrator – IK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Follow by Email